Kissat%20korissa-normal.jpg

Vaihtelevainen on ollut tämäkin päivä, Kaija ja Jorma kävivät aamulla ja jatkoivat matkaa kaupalle varmaan ei siitä tainnut olla puhetta tai sitten en muista, minä kävelin pienen lenkin ja kokeilin uusia sauvojani ja totesin että kyllä oikea käteni tarvitsee vähän pehmustetta mutta luulen että se järjestyy.

Pesin koneellisen pyykkiä ja odottelin niin kauan että luotin että ei sada ja laitoin parvekkeelle kuivumaan ja sain ne kuivana poiskin vaikka nyt sataakin.

Jaana tuli viiden jälkeen siivoilemaan ja hänellä kuluikin paljon aikaa kun teetä juodessa hän alkoi kysellä vanhoja asioita ja kerroinkin paljon asioita joita eivät ehkä poikanikaan kaikkia tiedä eivät ole kovin kummallisia vaan hänelle outoja asioita.On joskus hyvä kun voi puhua vanhoja asioita ja hänelle oli helppo puhua.

Taysista tuli kirje viimeisistä silmiini tehdyistä kuvauksista ja kutsu uusiin 1.10.-14 tehtävään silmän väriaine tutkimukseen, käsitin ettei rappeuma ole mennyt huonompaan suuntaan jos nyt oikein ymmärsin, tätä tutkimusta ei ole tehty aikaisemmin.

Viikonlopuksi on kuulemma luvattu poutaa kertoi Jaana ja se olisi hyvä asia heillä tuntui olevan viikonlopuksi paljon ohjelmaa kuten monesti muuloinkin ja niinhän se on kun on nuori ja virkeä.