Koirakeltasissa.jpg

Aamulla kävimme Kaijan kanssa S marketissa oli hyvin leppoisa sää kun ei tuuli käynyt, varustelin sitten tarjottavaa kun tiesin tulevan vieraita kaksi heitä tuli Lissu ja Arja, kahvia joimme ja rupattelimme he olivat tuoneet kahvileipääkin ja vaikka kehoitin heitä viemään takaisin eivät he siihen suostuneet varaanhan minä tarjottavat jos pyydän vieraita kotiini. Paljon meillä oli juteltavaa ja nyt on pitkä aika kun olemme viimeksi tavanneet.

He tulivat yhden tienoilla ja lähtivät neljän jälkeen paljon jäi vielä käsiteltäviä asioita, kun he lähtivät minä läksin heidän kyydissään automaatille kun huomenna on tarkoitus lähteä Jorman kanssa käymään Tampereella kuulolaitteeni on alkanut renkkaamaan jos saisi apua.

Jouko soitti päivällä oli flunssassa samoin Eija ja hän oli lääkärissä Joukollakin oli ollut kuumetta edellispäivänä ,paljon on sitäkin tautia liikkeellä.Soitteli Jormakin oli lähdössä keilaamaan.

Kun tulin automaatilta oli hiukan kosteutta ilmassa toivottavasti ei huomenna sada kun menemme kaupunkiin vaikka eihän me siellä paljon ulkona kuljeskella.mutta siltikkin poutasää olis mukavampi.