Puketti.jpg

Näin ne päivät kuluu ja on lunta ja pakkastakin siis ihan kunnon talvi jota olemme odottaneetkin siinä näemme ettei kannata hätäillä talvikin tulee kun ehtii.

Päivä on ollut kyllä hiukan pitkän sitkeä kun tänään ei ole käynyt ketään koska on tapana ettei joulupäivänä kuljeta kylillä ja sitä me kyllä noudatamme.

Senverran olen käynyt ulkona kun vein roskia laatikkoon tein pienen lenkin oli hiukan liukastakin ja kylmää pakkasta oli toistakymmentä astetta,Olin Mailasiskoni kanssa juttusilla skypessä ja hän sanoi että heillä Göteborissa on pakkasta 3 astetta mutta siellä käy aina tuuli kun on meren rannalla.

Olen lukenut tänään Enni Mustosen kirjaa "Paimentyttö" olen hänen kirjojaan lukenut aikaisemminkin tämän toi Eija miniäni lainaksi ja kohta se on luettu.

Huomenna on sitten Tapaninpäivä ja sitten muutama arki ja alkaa uusivuosi joten kyllä niitä pyhiä vielä piisaa kun loppiainenkin on vielä pitämättä.

Huomenna on minut kutsuttu Annelle ja Jounille Lempäälään aterialle ja menen tosi mielelläni en ole täältä Nokialta käynytkään heillä kun en ole ollut niin hyvässä kunnossakaan joka aika vaan pitää mennä silloin kun pystyy.