Keiju%20ja%20pelakuu-normal.jpgEipä taida taas onnistua kuvan siirto vaikka kovasti olen yrittänyt ihan hyvän näköinen kyllä on joten olkoon.

Tänään onkin ollut vaihteeksi taas sateinen sää, Kaija ja Jorma poikkesivat olivat menossa Tampereelle, minä kävin kaupalla vaan kulkemiseni onkin sitten siinä tältä päivältä koska sade näyttää jatkuvan.

Odottelin että Jarno joka asuu Bilnäsissä ja on ollut Pinsiössä rakentamassa kesäkotia käy kun on lähdössä kotiin vaan ei tainnut ehtiä aamupäivällä tuli viesti mitä kaikkea pitää ehtiä ennen lähtöä joten luulen jääneen mummon luona käynnin jääneen toiseen kertaan ja pian hän varmaantulee tänne uudelleen kun koettaa sada kesäkotia valmiiksi.

Joku kertoili että on luvattu viikonlopuksi hellettä ja hyvähän se olisi vaan nyt tuntuu epätoivoiselta kun huomenna on jo lauantai vaan toivoahan sopii,mukava olis pihakeinulla istuskella ja naapureitten kanssa parantaa maailmaa josko se nyt siitä paranisi mutta olispa ainakin yritetty.

Minua alkaa jo nukuttaa tämä pimeys ja koleuskin vaan nukkumaan en ala vaan laitan kahvin tippumaan se varmaan auttaa tulkaa kyllä siitä riittää teillekin.