Tytt%C3%B6%20ja%20perhonen-normal.jpg

Olipas vaikeata päästä blogille kirjoittamaan toivottavasti saan olla niin kauan kuin on tarvis, jotain tässä nyt on hämminkiä ei tahtonut onnistua ollenkaan.

Päivä on ollut kesäinen aurinkoinen ja lämminkin lenkillä en ole käynyt mutta ulkona keinuilla ja katselin kun toiset pelasivat "mölkkyä" jotain kapuloita kaadettiin.

Kaija ja Jorma poikkesivat aamulla lenkille mennessään ja lupasivat tulla 13,00 laittamaan ruuan Jorma paistoi pihvit ja Kaija keitti perunat jäi minulle ateria vielä huomiseksikin, mureat pihvit poika oli osannut paistaa täytyy myöntää ja kypsiä olivat perunatkin.Pienen painostuksen alaisena läksin pihalle kun Jorma näki että siellä oli väkeä olen ollut monta päivää melkein omin nokkineni että tuntui jo vaikealta lähteä.

Olin siellä muutaman tunnin ja onhan se mukavaa kun on juttu kaveria vaikka ne jutut ei niin kummosia olisikaan.

Laitoin tiskikoneenkin päälle vasta tultuani ulkoa ja hyvin ehdin silloinkin ja kahvitkin keittelin juomapulloa ei ollut mukana niinkuin joillakin oli ja hyvähän se tietysti olis sekin.

Jos nyt olis näinkin kesäistä säätä haluaisin käydä mieheni haudalla kun en ole käynyt koko kesänä lupasi poika lähteä kanssani katsotaan koska ehditään minun pitää pyykki pestä heti ensi tilassa jos on kuivaus-säätä saisi lakanat kuivattua parvekkeella.

Jos alkaisi päästä taudistakin eroon on jo tänään ollut parempi olo eikä ole niin väsyttänytkään, hyvin sain nukuttua viime yönä vaikka eilen nukuin päivälläkin monta tuntia, vanhuus ei tule yksin.