Minulla oli tilattu jalkahoitaja 10.30 ja matkaa kilometrin verran , kun menin sinne jalkahoitaja liikkui kyynäräsauvoilla kuten minäkin kyllä hänelläkin tuntui olevan jotain sairautta ettei ollut leikkauksen jälkeistä ontumista.

Hyvin hän hoiteli jalkani ja kertoi että hän valmistaa myös varvasortooseja ja tämänhetkisiä ortoosejakin höyläili hyvä kun tiedän kenen puoleen kääntyä kun tarvitsen uusia niitä, aikaa meni koska hänellä'kin kuten minulla liikkuminen oli hitaampaa, oli joku tehnyt puusta hyvän telineen sauvoille etteivät kaatuile tai ole jossain nurkassa josta ei sitten heti löydä.

Kävin tullessani apteekissa joka oli siellä suunnalla ja sielläkin meni aikaa odotellessa kun kiire oli kotiin kun yhdeltä tuli eräs rouva hakemaan seurakuntakeskukseen siellä oli muistaakseni "elämän eväät" nimen alla oleva  tapahtuma jossa oli pää esiintyjinä Liisa Roine miehensä Seppo Mäen kanssa, oikein hauska tapahtuma laulettiin esim. "Päivänsäde ja menninkäinen" ja muitakin lauluja ja virsiä.

Kahvit olisi ollut tapahtuman päätyttyä tarjolla vaan oli niin pitkät jonot että sanoin Sirkalle että meillä saadaan kahvit nopeammin ja tulimme tänne kahville.

Hänen lähdettyään menin alas kun siellä piti olla turinatuokio  ja olihan siellä 4 naista ja 1 pikkutyttö ja he pelasivat korttia no eihän siinä voi turista menee kortit sekaisin tulin kotiin ja lueskelin päivän lehdet ja hyvin kului aika siinäkin.