Ruusukimmppu-normal.jpg

Melko vilkas päivä tänäänkin ,aamulla heräsin jo neljältä miettimään kuinka pääsen rappuja toiseen kerrokseen kun menen kuulohuoltajalle kun hän kertoi eilen ettei hissi ole käytössä miettiminen oli aiheeton hissi kulki vaan kun poikani kanssa menimme emme edes kokeilleet kun eilen näin kerrottiin siis olis kannattanut varmistaa.

Muuten käynti oli positiivinen kokemus hoitaja oli erittäin miellyttävä ja ystävällinen ja asiat lähtivät etenemään odotettua paremmin.

Aamulla vaihdoin lakanat ja laitoin koneen pyörimään ja sain vaatteet jo silitettyäkin,sitten huomasin että pihalla oli ihmisiä ja läksin sinne mutta he olivatkin jo pois lähdössä kun mölkyn pelaaminen alkaa 14.00 ja kestää tunnin, no tapasin kuitenkin pari henkilöä jotka olivat halukkaita lähtemään sauvalenkille ja minäkin kävin äkkiä kotona vaihtamassa sauvat ja niin läksimme puron varteen polulle kun siellä on varjoisaa ja välillä penkkejä jossa voi levähtää ja näin teimme mekin.

Tultua kotiin viileä suihku teki terää ja sitten kahvi tippumaan, aamulla soittelimme Kaisan kanssa ja hän kertoi että kun Vilpo täyttää 6 v. ensiviikolla meitä vanhempaa väkeä tulee juhlimaan perjantaina minullekin kyllä sopii kun silmäkuvaus  on aamulla.

Nyt lähiviikkoina suvussa onkin syntymäpäiviä paljon, meillä talossa on huomenna kesäjuhlat 13.00 on erilaista ohjelmaa ja grillausta ja kahvia tietysti ja iloista yhdessä oloa näin palveluohjaaja on luvannut ja niin varmasti onkin.