Gerpera-normal.jpgNiinkuin totesin jo aikaisemmin tämä kukka tulee blogilleni ilman pyyntöä siis on tosi turhamainen ja rakastaa esillä oloa.

Aamulla oli hyvin sateista vaan päivän mittaan poutaakin on ollut mutta kylmää ja pilvistä,kävin aamulla apteekissa ja kaupassa ja siinäpä ne menot sitten olivatkin.

Keitin viikonlopusta jääneestä karjalanpaistista keittoa laitoin paljon porkkanaa ,bataattia,purjoa ja perunaakin vaikka vähemmän ja siitä tuli erinomaisen hyvää.

Tänään oli myös kahvittelupäivä ja hämmästyin kun siellä oli tarjolla luumu-rahkapiirakkaa jota leivoin joskus pääsiäisen tienoilla ja Sanna haki uunipannun piirakkaa alakerran kahvihuoneeseen tiesin kyllä että sitä jäi kun Sanna tarjosi jos tuon loput kotiin en tuonut ja oli näin kauan pakkasessa ja olikin nyt miltei parempaa.

Siellä oli ihan mukava juttuporukka koolla ja oli ihan mukavaa lenkillekin olis voinut mennä vaan laiskuus sai vallan enkä mennyt, Sanna toivoi että menisimme torstaina sinne alas kun tulee Härkiapteekista farmaseutti kertomaan kun on tarkoitus järjestää lääkkeitten haku niin että viemme tilauksen Sannalle ja hän hakee ne apteekista meille valmiiksi, minä olen kyllä tottunut käymään siellä toisessa apteekissa joten en tiedä vaihdanko se on mielestäni suurempikin että on laajempi valikoima tuotteita.

Jaana soitti ja kysyi sopiiko hänen tulla torstaina siivoamaan en muistanut että minullahan oli suunnitelmissa mennä Tampereelle Tuomiokirkkoon konserttiin joka on Mummonkammarin 25 vuotiskonsertti siitä on ilmoitettu lehdissäkin mutta minullekin entisenä vapaaehtoisena tuli kutsu ja olis kiva nähdä tuttuja jos siellä vielä meitä vanhoja siellä on saa nähdä kuinka teen.