Kovin on ollut pivinen ja pimeä päivä satoikin jossain välissä ei tosin kovin paljon, kaupassa kävin aamupäivällä ja sitten varailin iltapäivän vieraille tarjottavaa, laitoin pannukakkutaikinan valmiiksi ja laitoin jääkaappiin kun läksin alakertaan  palveluohjaaja lomalta tultuaan halusi että suunnitelemme syksyn ohjelmia ei ehditty vielä oikein mitään saada aikaiseksi kun min ä läksin paistamaan pannukakkua.

Juho tuli perheineen Lempäälästä ja pitkästä aikaa oli Satukin mukana hän on usein ollut töissä ja niin tänäänkin tullessaan pojat ottivat hänet töistä, oli mukava että he tulivat. Maksan kuukausittain autopaikasta että omaisilla on paikka mihin ilman etsimistä voi parkkeerata autonsa, Jouko kertoi viimeksi käydessään että kun hän läksi edellisen kerran auton ikkunassa oli lappu että tämä paikka on varattu ja niin oli tänään myös Juhon autossa , kiukustuin koska eilen kerroin palveluohjaajalle asian ja hän lupasi ottaa selvän kuka on ollut asialla , nyt soitti myös Jaana joka kävi luonani nyt illalla ja hänenkin autossaan oli lappu kun hän lähti en kyllä ymmärrä tätä.

Lakkaan ajattelemasta yllä olevaa asiaa etten menetä yöuniani se ei kyllä ole kovin helppo asia unohtaa mutta yritän kuitenkin. Hyvää yötä.