Kissa%20ja%20kukkaset.jpg

Lauantai on ollut melko hyvä päivä sään puolesta aamulla sateli etten voinut lähteä ulkoilemaan vaan puoleen päivään mennessä poutaantui ja läksin kävelemään ja tullessani menin keinulle ja siellä tuli rupateltua toisten kanssa kauan aikaa, olin syönyt jo ennen lähtöäni joten nälkäkään ei tullut.

Jorma ja Kaija kävivät aamulla tuomassa lehdet kauppaan mennessään ja minulle ei tarvinnut mitään tuoda kun kävin eilen itse kaupassa ja toin vähän enemmän ruokaa ja ruokalasta kävin Janssoninkiusausta täksikin päiväksi.

Katselin päivällä Satuhäitä televisiosta vaan kun alkoi tulla samat häät uudelleen tykkäsin että kerta riittää ja laitoin kiinni, naapurista oli taas vähän haittaa kun oli liikutetussa tilassa kun tuli ja alkoi höpöttää en huomannut ovella vaan kun tuli ihan nenän eteen haistoin ,mietin pitäisikö kertoa palveluohjaajalle maanantaina  me sovimme naapurin kanssa aikaisemmin kun hän tuli samanlaisessa tilassa että en halua häntä silloin juttusille vaan selvänä. Hän vetoaa lapseettomuuteensa no siihenhän minä olen syytön.