Gerberat.jpg

Tämä päivä on ollut siitä erikoinen että olen nähnyt auringon ja paistoikin melko kauan, ulkoilemassa en ole käynyt enkä kaupassakaan ehdin kyllä huomenna.

Tänäänei ole tullut viestejä maailmalta enkä ole minäkään laittanut kun en ole oikein selvillä vuorokauden ajoista etten soittele yöllä.

En ole pariin päivään skypetellytkään kenenkään kanssa Maila oli vaan jättänyt viestiä että flunssa vaivaa yhä, toissa päivänä kun juttelimme hän oli jo kipeänä.

Kun joutuu käymään jalkahoidossa tai jossain muussa terveyteen liittyvässä paikassa ja tarvitsee Kelataksia kuten minäkin olen tarvinnut kun melkein kaikki on Tampereella,tänäänkin tuli pari kirjettä kyselyjä lääkärin ym.todistuksista, sattui käymään Sanna ja Onni toivat ensiviikon ohjelmalistan ja hän vei pari kirjettä mukanaan ja lupasi hoidella asioita täällä on kaikki niin vaikeata onneksi nämäkin todistukset oli tallessa että on todistetta kyydistä.

Maanantaina on isännöitsijä tavattavissa kerhohuoneella ajattelin käydä kysymässä kun on ruvennut kuulumaan aamuisin häiritsevä hurina luulen että se on ilmastoinnin aiheuttamaa olen kuullut puhuttavan joissakin taloissa on käynyt terveystarkastaja asiaa tutkimassa kun asukkaat on valittaneet kun heillä kuuluu yöllä meillä on kuulunut vaan aamulla ja on alkanut vasta muutama viikko sitten, en muistanut Sannalle puhua kun kävi.