Kukka-normal.jpg

Näin olemme päässeet jo loppuviikkoon ja meillekin Jaana tuli siivoilemaan käytti matot ulkona ja pyyhki lattiat rupattelimme ja joimme lopuksi teetä hän kun ei ole kahvi ihmisiä ollenkaan, keskustelimme jo ikkunoiden pesustakin kun syksy on.

Aamupäivällä särki päätäni että luulin ettei se huimauskaan taida ohi olla kävin sitten pienen kävelylenkin tekemässä ja nyt iltapuoli onkin mennyt ihan hyvin,toivottavasti en kehu liian aikaisin.

On ollut niin aurinkoinen sää ettei luulisi että syyskuun puoliväli on jo ohitettu hienoa kun olis vielä vähän aikaa tuntuisi syksy lyhemmältä jäisi jouluun lyhyt aika vaikka ei se meikäläiselle joulukaan enää merkitse sitä kuin ennen.

Pimeä kyllä tulee jo nopeasti vaan näinhän se on ollut ennenkin aina sitä vaan ihmetellään, joku kertoi että on lupailtu jo muutaman viikon päästä lumisadetta saa nähdä pitääkö ennustus paikkansa.

Houkuttelin poikaani ja miniääni huomenna katselemaan verhoja on ihan lähellä jonkun firman verhojen loppuunmyynti ei minulla nyt mitään verhon puutetta ole mutta jos saisi halvalla ostaisin aina ne verhotkin piristää.