Perhoset-normal.jpg

  Päivä alkoi hyvin lupaavan näköisenä sään suhteen vaan on vähitellen muuttunut sateiseksi, vaahteran lehdet loistavat siltikin punaisena ja kauniina.

Aamulla kävin kaupassa ja tullessani tapasin Hillevin hän oli tulossa Kulmakivestä oli hakenut sieltä omenoita juttelimme hetken ja jatkoimme matkaa kumpikin om,aan suuntaansa totesimme kyllä että varmaan tapaamme torstaina Onnan syntymäpäivillä olis kiva kun aurinko paistaisi voisimme olla ulkona.

Oli tarkoitus lähteä lenkille illan suussa vaan sade muutti suunnitelmat ja ompelin käsin erästä vaatetta mustaa ja mustalla langalla no pisin aika meni laittaessa lankaa neulansilmään, tuli hiki ja suututti vaan peräksi en antanut.

Nyt vasta luin aamulehdenkin ja siinä tulikin jo ilta en ole katsonut televisio-ohjelmaa tuleeko mitään katsottavaa vähän tahtoo olla minun makuuni sopivaa vaan ei minua varten varmaan niitä valitsekkaan.

Aamulla Leila viestitteli ja siinä meillä myös kului aikaa kun yritimme suunnitella tapaamista emme saaneet vielä asiaa kuntoon mutta varmaan ensiviikolla onnistuu heillä siellä Tammikartanossa alkaa torstaikerho joten se ei käy.