fleur_q8.jpg

En kyllä muista kurjempaa ilmaa kesäkuun puolella sataa ja myrskyää ei voi sanoa enää tuuleksi elen sain parvekkeelle kukkaset Eijan ja Joukon avustuksella mutta nyt hirvittää että puuskittainen tuuli hakkaa ne, olin iloinen kun Eija istutti ne olisinko itse saanutkaan ja nyt päivänvarjokin heiluu vaikka on supussa ja tätähän on ollut jo muutama päivä toivottavasti loppuu pian.

On ollut vähän pitkän sitkeitä nämä päivät kun Kaija ja Jorma ovat poissa enkä näe lehtiäkään enkä tiedä mitään televisio-ohjelmista mutta muistaakseni he tulevat tänä iltana myöhään.

Kävin kyllä puolenpäivän tienoilla ulkoilemassa silloin oli hiukan pienempää myrskyäminen eikä ollut kovin kylmäkään ainakin kävellessä tarkeni hyvin kun olin pukenut hiukan liikaakin.

Olen huomenna luvannut mennä Tampereelle erään ystäväni kanssa vaan toivoisin kyllä että tuuli hiukan hellittäisi joudun lähtemään kohta suihkun jälkeen ja vilustumisen vaara on suuri pitäis mennä vaan johonkin tavarataloon ja lähteä taas sieltä suoraan Nokialle vaan käykö se ystävälleni siinäpä pulma.