Aamupäivällä oli pilvipoutaa ja iltapäivällä aurinkoista mutta ei lämmintä melkoisen koleata. Iltapäivällä tuli Eija hakemaan meitä Hillevin (hänen äitinsä) kanssa Kaisan ja Sakrin kotiin tyttären Onnan syntymäpäiville hän täytti 5 vuotta, olihan siellä muitakin vieraita ja kaikille tarjottiin ensin keittoa ja vasta jälkiruuaksi kakkukahvit Kaisa oli valmistanut myöskin riisimuroista ja suklaasta pikkukakkuja jotka olivat mahdottoman hyviä teen niitä jos osaan.

He asuvat omakotialueella jossa on paljon lapsia mutta kaikki lähinnä Onnan ikää olevat ovat poikia ja heitä olikin siellä paljon ja veljeksiä ei ollut siis kaikilla naapureilla on poikia se oli kyllä melkoista vilskettä ja totesimmekin Hillevin kanssa että kun tulemme kotiin tuntuu entistä tyhjemmältä kun olemme lähteneet sellaisesta vilskeestä.

Olihan siellä ihan kivaa muutteesta vaan ei sitä enää kestäisi päivittäin vaikka nuorena olen minäkin jaksanut kun poikia oli tosin vaan 3 mutta usein oli kavereitakin seurana ja meillä heitäkin sai käydä jos ei kiroillut. Tämä päivä oli erilainen kun päiväni usein vaan vaihtelu virkistää tässäkin asiassa.