Keiju%20ja%20pelakuu-normal.jpgEn olisi eilen millään uskonut että tänään on niin kylmä kuin on 6 astetta näytti mittari juuri kuten eilen peloiteltiin ja siihen päälle vielä melko voimakas tuuli, läksin kauppaan ja mielestäni puin hyvin mutta silti palelin mennen tullen.

Tänään en ole kyllä saanut aikaiseksi juuri mitään jotain olen kyllä käpsehtinyt mutta tuloksia ei kyllä näy missään.

Jalkahoito oli tilattu klo 14,00 Vihnuskodilta jonne menin sotella koska en tiennyt oikein mistä lähtisin menemään, hoito oli erittäin hyvä vaan kun menin aika pian todettiin että olen Jorman äiti siihen olen täällä törmännyt monessa paikassa ja hehän ovat asuneet täällä niin kauan ja Jorma on ollut tehtävissä joissa on näkynyt tai kuulunut.

Odottelin tulo kyytiä vähän aikaa salissa joka oli suuri ja kaunis ja ketään ei näkynyt eikä kuulunut tuli jo mieleen jos kaikki ovat jo lähteneet ja olen jään yt lukkojen taakse vaan niin ei ollut käynyt ikkunasta näin kun auto kääntyi pihaan ja pääsin kotiin.

Ehdin juuri riisua päälysvaatteet ja menin heti laittamaan kahvia tippumaan kun kuului ääni eikö mummi olekkaan kotona, Kaisa siellä oli lasten kanssa hän oli hakenut lapset päiväkodista eikä voinut jäädä ulkoleikkeihin kun satoi ja oli kylmä oli mukavaa kun poikkesivat ja me joimme kahvit ja lapset ottivat voileipää ja viiliä.

Katselimme myös tietokoneelta pönttökameraa ja näimme että pesässä olikin neljä munaa ja eilen oli kolme kyllä lapsetkin sitä ihmettelivät.

Heidän piti mennä kotiin viideksi kun joku tuli ostamaan Vilpolta leluja ja siitä saamillaan rahoilla voi ostaa itselleen jotain uusia autoja  siitä alkaa kaupankäynti jaopettelu rahan käyttöön.