Punaista%20ja%20keltaista-normal.jpgOn ollut tänäänkin hellepäivä nyt iltapäivällä on pilvisempää mutta silti hyvin lämmintä väliin puhaltaa pieni tuuli joka tekee ilman siedettävämmäksi.

Aamulla kävin kaupalla ja hikoilin kun aurinko porotti koko ajan katuun ja siinä liikkuminen oli melkeimpä tuskaista välillä mutta kyllä kesä on kuitenkin ihanaa kun ei tarvitse pukea  paljon päälle kun uloskin lähtee joten olkaamme tyytyväisiä kun on kesä.

Kaija ja Jorma pistääntyivät aamulla toivat lehdet ja menivät Tampereelle hakemaan Jorman silmälaseja kun hän osti uudet ja nyt tuli viesti että saa hakea, he lähtevät huomenna Budapestiin jos en nyt ihan väärin muista ja pakkaaminen on varmaan tekemättä vielä.

Jouni soitti kun se varjostimen hankinta jäi hänen harteilleen ja kyllä hän mielellään sen tekeekin kun vaan saamme ajan sovittua heilläkin on pihatöitä kun on suuri tontti.

Yritin soitella jalkahoitajalle aikaa ensiviikolla vaan en ainakaan niiltä kahdelta saanut joille soitin kun seuraavan viikon maanantaina menen antamaan mittoja kesäkenkien tekemistä varten enkä pysty itse oikein jalkojani hoitelemaan ja kynsiä leikkaamaan, täällä ei monta jalkahoitajaakaan ole että katsotaan kuinka käy.

Kävin sauvalenkillä kuljeskelin metsäpolkuja jossa oli varjoisaa ja penkkiäkin välillä jossa voi istahtaa parin kilometrin lenkin tein kuten yleensäkin sitten istuskelin pihassa puutarhakeinussa ei siellä silloin muita enää ollutkaan.

Kyllä luonto on nyt niin vihreä ja mielestäni tuomikin oli jo kukassa joku valkokukkainen kuitenkin minullakin parvekkeelta näkyy rehevä lehtipuusto ja puro siellä on jonka yli on silta joten kauniit ovat nyt maisemat kun on kesä.