Joutsenet%20ja%20kukat.jpg

Eilen en kirjoitellut blogilleni kun olin niin väsynyt ,Jenni ja Jaakko kävivät illalla ei se väsymys kyllä siitä johtunut kiva oli kun kävivät ja oli mukava kun oli juttuseuraa, sisälle pääsy oli vaan hankalaa vaikka koko ajan kuuntelin koska summeri soi en kuullut vaikka olivat soittaneet monesti, hävetti hiukan.

Jaakko oli ollut eilen töissä vaan Jennillä oli vapaapäivä ja tänään hän on mennyt iltaan töihin, kyllä he ovat oikein mukavia nuoria ihmisiä joiden kanssa on kiva jutella.Oli talossa kahvittelupäiväkin ja sielläkin kävin vaan ei meitä monta siellä ollut.

Yöllä sain nukuttua suhteellisen hyvin mutta olin kyllä väsynytkin, aikomukseni oli tehdä lihapullataikina eilen vaan tälle aamulla se jäi ja paremmin jaksoinkin tänään. Tänään kävin ruokalasta  hakemassa keittoa kun ei ollut mitään valmista ruokaa jotain kanakeittoa se oli ja ihan  hyvää kun tulisi haettua useammin tulisi melkein halvemmaksikin ja helpommalla.

Eilen satoi lunta ja nyt kun oli plussan puolella oli melkoisen sohjoinen keli kävin tekemässä pienen lenkin ja kyllä siinä jalat kastuu ei m ahda mitään.

Minulla on perjantaina käynti silmäklinikalla ja tilasin tänään jo kyydin aika jalkahoitajallekin piti tilata vaan se jäi tekemättä kun saisin huomenna aikaiseksi. Joulukortteja tuli iso nippu kun Ida tuli hän nosti ne lattialta osa oli kirjekuoressakin, Ida kävi imuroimassa ei ulos voinut mattoja viedä kun on niin märkää ja kyllä se pöly lähtee imuroimallakin.