Kukat%20ja%20perhoset.jpg

Kerron nyt ensin siskoni syntymäpäivän unohduksen joka tapahtuu yleensä joka vuosi ja niin nytkin mutta soitin ihan muuta asiaa ja samalla tuli sekin onnittelu hoidettua. Hän on ollut kissoineen Järvenpäässä tyttärensä luona remontin vuoksi josta varmaan kerroinkin jo aikaisemmin.

Minä kävin tänään kaupassa että olen ollut sen verran liikkeellä ja sekin oli avustajan mukana suoritettu homma, aamulla kun aloin keittää puuroa alkoikin huimata niin että laitoin lieden pois päältä ja kun ei se loppunut soitin palveluohjaajalle ja hän tuli verenpainemittarin kanssa ja olihan se hiukan kohonnut varmaan ihan sen takia kun hermostuin.

Sanna sanoi jos aiot mennä kaupalle tule hänen toimistonsa kautta että opiskelija poika voi lähteä kaveriksi koska hänenhän pitää yrittää keksiä hommia kaikkea mahdollisata mitä hommiin kuuluu, Jorma kävi ja sanoi että hän voi käydä  mutta koska opiskelijallekin piti töitä keksiä sanoin että menen itse ja otan pojan kaveriksi eikä minulla silloin enää huimausta ollutkaan.

Näin me kävimme kaupalla ja Jormakin tuli lenkillään vastaan Onni joka on pojan nimi oli tyytyväinen kun oli erilaista tekemistä ja oli mukava juttelemaan.Hänellä on ylioppilaspohja ja mahdollisuuksia valmistua erilaisiin tehtäviin v aan ensin on harjoittelemassa että mikä sitten miellyttää.