Pieni%20kisu-normal.jpg

Lienenkö koskaan  käynyt huusholliani niin monta kertaa läpi tarkastaen kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat kunnes onni potkaisi ja löysin puhelimeni vaikka olin jo menettänyt toivoni pääasia että löytyi.

En voi laittaa kenenkään syyksi mutta en koskaan laita kyllä puhelintani sängynjalan ja seinän väliin mutta sieltä se kuitenkin löytyi, hyvä kun löytyi.

Aamulla kävin kaupassa ja siinäpä ne tämän päivän ulkoilut taas olikin ja nyt ei ollut syy pelkästään säässä pesin koneellisen pyykkiä ja sain lakanat kuivaksi parvekkeella.

Kaija ja Jorma kävivät tuomassa lehdet ja juttelimmekin hetken aikaa ja se on min ulle se tärkein asia, nyt oli kyllä juttuseuraa iltapäivälläkin Kaisa tuli lasten kanssa ja söimme yhdessä ja vietimme iltaa lapset leikkivät ja vallankin Vilpo heilutteli käsiään kissan edessä että kissa naukui, taitaa olla sama kissa joka on kirjoitukseni alussa.

Kun Kaisa ja lapset lähtivät tulin koneelle ja siellä olikin jo Maila siskoni odottelemassa ja juttelimmejonkun aikaa Pirkkoa ei tullut minun siellä ollessani minulla kun oli kiire etsimään puhelinta se on melko tärkeä yksin asuvalle vanhukselle voi olla että pikku Onna katseli siellä pimeässä puhelinta taskulampulla eikä sillä ole nyt väliä kun sen kuitenkin löysin jo illalla ettei mennyt yöunet sen vuoksi.