Kukkia%2520kirjeess%C3%A4-small%5B1%5D-n

Kyllä tänään on aurinkokin paistanut mutta tuuli on huomattavasti voimakkaampaa kun muina päivinä ennustaako se sadetta ukkosta vai ei mitään mainituista.

Jorma pistäytyi aamulla toi lehdet ja oli kiire leikkaamaan nurmikkoa ja tekemään jotain muitakin pihahommia.

Minä tuhersin melkein koko päivän erään hameen kanssa kun lyhensin vähän ja muutenkin laittelin mutta kun se tapahtuu käsin siinä menee aikaa eikä tuloskaan ole niin kovin häävi enkä ole edes varma pidänkö sitä koskaan.

Pojanpoikani puoliso soitti olisivat tulleet huomenna käymään vaan kun on se Pyynikin retki talon porukoitten kanssa se ei oikein käynyt vaikka harmittaa kun heiltä loppuu loma eikä tiedetä koska on aikaa tulla, harvoin minä olen menossa minnekään vaan se sattuu sitten väärään aikaan.

Iltapäivällä kävin sauvalenkillä metsäpolulla kuumahan se on sielläkin vaikka on varjoisaa vaan sinne ei käy se tuuli täytyy nyt valittaa siitäkin tullessani kävin istuskelemassa keinulla sielläkin on näin illalla viileää kun aurinko ei paista sinne enää.

Tässä välillä tuli puhelu josta aion valittaa henkilö jonka puheesta en saanut hyvin selvää puhui hyvin nopeasti ja selitti mitä kaikkea kuuluu tähän pakettiin jota hän tarjosi sisältää kaikkia ensiapuun tarvittavia välineitä ettei tarvitse lähteä etsimään kun tarvis tulee, siinä vaiheessa sain sanottua väliin etten osta mitään puhelimen kautta ja lopetin puhelun mielestäni kohteliaasti vaikka teki mieleni sanoa suoria sanoja, soitetaanko kenellekään muille näin mielettömiä tarjouksia?