pelargonia.jpg

Taisipa tulla liian iso kuva katsotaan joudunko sen poistamaan, minulla on puhelin yöseutuun yöpöydällä latautumassa ja aamulla heräsin kilahdukseen ja tuli mieleeni olisiko ollut puhelin ja niinhän se olikin.

Jorma on vaimoineen Thaimaassa ja oli lähettänyt viestin "lämmintä on 33astetta ja olemme menossa syömään", ja iltapäivällä "Olimme koko päivän rannalla ja menemme syömään" niin että ahkerasti poika on pitänyt yhteyttä'.

Aamupäivällä kävin Liisan kanssa Citymarketissa ruokaostoksilla ja minäkin söin siinä välillä ja läksin alakerran seurustelutiloihin meille oli tulossa vieraita naapurista samanlaisesta talosta, siellä tarjottiin kahvia ja laulettiin ja juteltiin oli oikein mukav aa sakkia ja on tarkoitus että seuraavan kerran me menemme Hopeahoviin kyläilemään, vaihteluahan sekin on. N yt tunnustan että on tainnut päivä jatkua kun kello on 16,15 ja on melko valoisaa.

Kyllähän Sanna jo otti nimiä ylös kesäteatteriin menijöistä vaan minä en arvannut vielä ilmoittautua kun ei noista silmähoidoistakaan vielä tiedä.