Lila%20kakkara-normal.jpg

Näinhän ne säät vaihtelee ainakin Suomessa eilen oli vallan hieno sää ja niin tänä aamunakin  ja minäkin tilasin kyydin ja läksin vähän shoppailemaan Nokian Citymarkettiin eipähän sitä mummelit voi kauemmaksi lähteä ja lääniä on sielläkin kulkea ja jos on mielessä jotain mitä ostaa siinä menee paljon aikaa kunnes osuu oikealle hyllylle.

Ruokaosastollahan ne minun ostokseni melkein olivat eikä kovin paljon sielläkään kun eilen olin Annen ja Jounin kanssa kaupalla ei olis ollut välttämätöntä edes lähteä vaan tein sen ihan aikani kuluksi ja näkihän siellä ihmisiä. Tilasin tulokyydin jo lähtiessä kun lauantaina on hankalaa saada kyytiä kun monet ovat silloin liikenteessä ja kun kotiin lähdön aika joutui satoi vettä ja sitä on kyllä jatkunut tänne iltapuolelle saakka.

Pesin kylpyhuonen oikein kunnolla lattiankin harjalla vaikka muistui mieleeni muutama vuosi sitten tapahtunut vahinko kun kaaduin lattiaa pestessä lähti olkapää sijoiltaan ja tuli sairaalareissu joka kesti koko pääsiäisen, onneksi nyt ei käynyt niin.

Odottelen huomiseksi poutasäätä jos voisin käydä sauvalenkillä kun tänään jäi tekemättä viikonloppu on vähän pitkän sitkeä kun talossa ei ole mitään järjestettyä ohjelmaa tarvitseehan palveluohjaajakin vapaapäivät eikä taida olla ketään tulossakaan.