Kuinkas tämä kirjoittaminen nyt onnistuu kun kuvakin on aivan nurin perin minä sitä keksin kyllä ongelmiablogille ja taitohan se on sekin ,vai onko? Eilinen yritys jäikin otsakkeeseen ja kivuilla tarkoitin vatsakipuja jotka oli melko kovia  naan onneksi loppuivat illan mittaan ehkä lääkkeeseen jota Kaija toi apteekista.Yön sain kyllä nukuttua kohtalaisesti.

Aamulla silittelin pyykit jotak olivat jääneet kipujen kynsissä silittämättä ,sitten läksin kauppaan vaikka oli tihkusadettakin koko ajan, tullessani muistin että talossa on myyjäiset kahdelta katsoin kellon väärin ja luulin ehtiväni vaikka kotona huomasin virheeni silti läksin ja ei siellä ostajia enää ollut mutta ostettavaa oli kauppa oli käynyt huonosti ja se oli minun onneni, ostin voipulli, torttuja, pikkuleipiä, ja taatelikakun, olin  tosi mielissäni ja niin olivat myyjätkin.

Tulin kotiin ja naapurini toi tavarani, ihania naapureita, sen jälkeen lämmitin ruokaa ja söin vaikka ei ollut nälkäkään,pitää vissiin mainita siitä omalääkärille tiistaina kun se paino vaan alenee ei se niin minua haittaa mutta lääkäri siitä huomautti jo viime kerralla. Salme entinen  lapsuuden kaverini soitti ja siinähä meni aikaa kun olemme molemmat kovia puhumaan.

 

Lilat%20ruusut.jpg