Punaista%20ja%20keltaista-normal.jpg

Näin olemme päässeet taas uudenviikon alkuun yhtä lämpimissä merkeissä kuin edellisen lopetimme, katselin uutiset ja säätiedot ja vielä tällä viikolla kuitenkin saamme hikoilla.

Kaija ja Jorma poikkesivat aamulla kaupoille mennessään ja kehoittivat minuakin lähtemään heti aamusta kun oli hiukan viileämpää ,viime yö oli hiukan hankala kuumuuden vuoksi mahtoiko olla enemmän asteita kun aikaisemmin kun muulloin olen nukkunut ihan hyvin pianhan tätä varmaan kaipaillaan vaikka nyt hämmästellään.

Ostin kauppareissulla vadelmia ja leivoin vadelmapiirakan huomisia vieraitani varten tosin tarjoan jokaiselle joka luonani poikkeaa mutta huomenna on luvannut Pirkko siskoni tulla tyttärensä Tiinan kanssa käymään ja odottelen sitä innolla.

Huomenna on sitten yhden poikani ja toisen pojanpoikani syntymäpäivät joten onniteltavia riittää ja muutamia muitakin elokuun puolella tunnen.

Eräs entinen työkaverinikin soitti ja lupasi tulla käymään kun ilmat viilenee kertoi kovin kärsivänsä helteestä vaikka on huomattavasti minusta nuorempi ihminen.

Eilen illalla kävi voimakas tuuli ja niin nytkin laitoin päivävarjonkin kiinni ettei kaadu naapureitten niskaan, ääniä sieltä pihalta kuuluu ja kun katsoin parvekkeelta mölkkyä siellä pelattiin, olin välillä skypellä keskustelemassa Maila siskoni kanssa.