Talo.jpg

Tämä kuva on tulevaisuuden uni talvesta ei täällä nyt vielä ole lunta näin paljon vaikka onkin kuulemma luvattu että nyt viikonloppuna sitä näille nurkille tulee.

Aamulla tuli Ville ja Noora ja kävimme yhdessä kaupassa ja kyllä he istuskelivatkin vähän aikaa, huomenna Nooralla onkin harjoitukset jos sataa lunta pitävät harjoitukset sisätiloissa.

Iltapäivällä kävin sauvalenkillä en nyt kovin pitkällä mutta kävin kuitenkin, sitten valmistin lihapullataikinan huomista varten jos vaikka aamulla paistelisin.

Soitin Jounille lupasi että tulevat Annen kanssa huomenna käymään, puhuin niistä lisävaloista parvekkeella olevaan havupalloon ja hän lupasi tuoda.

Ensiviikon tiistaina tulee fysioterapeutti opastamaan kuntosali välineiden käyttöä vihdoinkin toivottavasti siellä on välineitä joita minäkin pystyisin käyttämään olis tosi hienoa kun talvikin on tulossa että v oisi harrastaa liikuntaa sisätiloissa.

Minulle ei ole sitten tullut lehteä kun Jorma ja Kaija ovat Levillä ja tulevat vissiin sunnuntaina kotiin että maanantaina olis toivoa lehdestä, voisin kyllä tilata itsellenikin ettei heidän tarvitsisi lähteä niiden takia joka aamu liikkeelle.