Pakkanen ei näytä lauhtumisen merkkejä ainakaan täällä 18 astetta oli aamulla ja se on jo melkoisen kylmää ajattelin tuossa sitä kuinka silloin tarkenimme kun olin lapsi ja sotatalvena oli pakkasta ainakin Heinävedellä yli 40 astetta eikä silloin ollut vielä toppavaatteita mutta villaisia vaatteita oli ettei vaatteissa ollut keinokuitua.Tallukkaita tehtiin muistaakseni sarasta tikattiin monta kangasta päällekkäin ja niistä jalkineet.

Joku voi muistaa nämäkin asiat paremmin tai ainakin tarkemmin ja kyllä niitä tehtiin monessa paikassa koska vaatteitakaan ei ollut saatavilla mutta tämä on nyt vanhaa asiaa.

Minä en ole tänäänkään käynyt ulkona muuta kuin lehtiä viemässä laatikkoon joka oli täpötäynnä ja vieressäkin suuri pino ja siihen laitoin minäkin hiukan huonolla omallatunnolla kylläkin.

Kahvikekkerit olivatkin tänään koska tiistaina ne on yleensä vaan olimme nyt Ylöjärven reissulla, paljon olikin väkeä tänään.

Poikani hakivat liikkeestä tuolit jotka olin ostanut ja kokosivat kun nykyään melkein kaikki myydään osina hyvät näköisetkin ovat mutta pääasia on se että ovat tosi hyvät istua on topakka selkänojakin ja pehmusteet istuimessa ja pojat tekivät hyvää työtä.