Yleensä käyn nukkumaan illalla noin 22,30 ainakin niillä tienoilla ja niin eilen illallakin kun heräsin katsoin kelloa makuuhuoneen seinällä ja näin että se on noin 6,45 nousin ylös ja keitin puuroa kuten muulloinkin ja sitä syödessäni katsoin kelloa olohuoneen  pöydällä ja ajattelin että kello on pysähtynyt kun se näytti olevan 2,15, katsoin paria muuta kelloa jotka olivat saman verran siis söin aamupuuroa yöllä kahdelta,menin äkkiä takaisin peiton alle ja sitten nukuin seitsemään. eikai tämä voi olla normaalia.

Oli sovittu että päivällä kello 14,00 tulee Ville hakemaan minut ja vanhempansa heille Nooran 10 vuotispäiville ja se tapahtui oikeaan aikaan, siellä on yleensä väkeä hyvin paljon Jaanalla on sisaruksia joilla on perheet ja paljon ystäviä joilla on saman ikäisiä lapsia olen nähnyt nämä henkilöt vuosia mutta vieläkään en tiedä heidän nimiään lapsia on hyvin monen ikäisiä ihan vauvasta teini-ikäisiin ja heitä on kyllä paljon, kaksi suurta koiraa puikkelehti siellä välissä ja yritti tulla minuakin nuolemaan mutta sain sen estettyä, yhtäkkiä sylissäni pötkötti pieni tyttövauva hän oli siihen vaan ilmestynyt.

Poikani miniä on tosi taitava ja ahkera tarjottavaa on pöydässä voileipäkakusta lähtien täytekakkuihin joita oli erilaisia samoin coctailtikkuja joissa oli viinirypäleitä ja pikkunakkeja ja kaikkea muuta hyvää. Kyselin Jaanalta kaikkiko olet ehtinyt itse leipoa ja tehdä koska väkeä oli paljon piti tarjottavaakin olla hän sanoi että kyllä Jenni auttoi hän on 12 vuotias tytär. Olen siellä aina vähän hämilläni kun en oikein tajua kuinka minun pitäisi käyttäytyä aina minut siellä ohjataan pöytään ja herkkuja tulee eteen.Ihmettelen aina kuinka Jaana jaksaa ja ehtii ja keksii ne tarjottavat, kaikki toiset siellä ovatkin kuin kotonaan ja nauttivat tarjoilusta ja seurasta ei kukaan muu ole hämmästynyt, olen outo siinäkin suhteessa.