Lila%20ruusu-normal.jpg

Tänään on ollut niin kiireinen päivä että jos tätä jatkuu joudun anomaan eläkettä,Aamulla läksimme Tyynen kanssa seurakuntatalolle siellä alkoi vanhusten kerho joka oli lakkautettuna kesän se alkoi kymmeneltä.

Siellä laulettiin virsiä ja pari diakonissaa puhui  välillä joimme kahvit ja lopuksi oli mahdollisuus ruokailla joka halusi ja me halusimme maksoi 7,50 oli monenlaista tarjottavaa oikein hyvää.

Kun tulin sieltä ei ollut kovin pitkä väli kun oli talon kahvittelut ja ei kun sinne muki kassissa ja jutteluahan se suurin osa on eikä sekään ole pahitteeksi ihmisille jotka asuvat yksin asunnoissaan puhumattomina päivät.

Kaisa oli lähetellyt viestiä että lähtisimme Koskikeskukseen Onnalle sitä sateen varjoa etsimään, tilasin taksin 16,30 ja läksimme Onnaa jo mennessä laulatti kun pääsi katselemaan maailmaa.

Kun menimme Sorin ovelle ja siitä pienen matkan kävelimme lelukaupan ovenpielessä olikin prinsessasateen varjoja hyvin monen värisiä vaan heti hän tiesi että vaaleanpunainen se kädessä hän käveli koko ajan kun siellä olimme muistuipa mieleen että hän tarvitsee juomapullon vaaleanpunaisen tietysti samoin kun eväslaatikko, siinäpä ne ostokset olikin Vilpolle myös juomapullo.

Menimme Manhattaniin syömään ja siin ä vieressä oli lasten leikkipaikka jossa kävi välillä laskettelemassa, sen jälkeen oli jäätelon vuoro ja sitä oli niin monta sorttia ettei tiennyt mitä ottaa, välillä vaan huokasi ompa kivareissu,sitä on ihan liikuttavaa katsoa kuinka vähästä lapsen mieli on iloinen, vielä hän pyysi että äiti lähtisi menemään hänen kanssaan liukuraput ylös ja alas ja äiti meni.

Sitten olikin jo kotiinlähdön aika takapenkillä hän ihaili ostoksiaan ja ihmetteli kuinka oli kivaa. Sakri oli tullut autolla vastaan matkalaisia ja selitys oli kova.

Olin hyvin tyytyväinen kun Kaisa lähti Koskikeskukseen vaikka ensin ajatteli että löydämme ostokset Nokialtakin, Onnalle se oli suuri asia käydä suuressa tavaratalossa jossa on paljon nähtävää voi kertoa päiväkodissakin toisille lapsille. Minä olen kyllä ihan poikki vaan onnellinen kun lapsella oli niin hyvä mieli.