Kukkakimppu.jpg

Tänään on ollut oikein mukava epätavallinen päivä, Jouko poikani asuu vaimoineen Pinsiössä ja hänen poikansa Jarno oli tullut lapsineen Bilnäsistä vanhempiensa luo lomailemaan ja tytär Elsa täytti 10 vuotta ja Eija mummi oli järjestänyt oikein hienot ruokajuhlat, makkaraa  salaattia ja jälkiruuaksi lättyjä ja mansikoita sekä vaniljakastiketta, kahvitkin joimme sitten myöhemmin kakkuineen. Jouko ja Jarno saattelivat meidät Hillevin kanssa kotiin.

Myös Kaisa oli perheineen paikalla joten serkukset voivat leikkiä keskenään ja sopivat että tytöt jäävät isovanhemmille yöksi ja pojat Kaisalle ja Sakrille.

Oltuani päivän suuremmassa joukossa tuntui tyhjältä aloittaa elämää taas yksin vaikka olen siihen jo tottunutkin silti oudolta tuntui tämä ilta.

Skypettelimme Mailasiskoni kanssa juuri ja kerroin kuinka täällä oli kesäinen sää Göteborissa oli satanut koko päivän ja ollut kova tuuli  joten olis voinut olla täälläkin mutta ehkä oli Elsan syntymäpäivän kunniaksi poutaa.

Sain Eijalta lainaksi kolme kirjaa joten on lukemista vähäksi aikaa  ovat sellaisen kirjailijan jonka kirjoista olen pitänyt ja varmasti Eijakin koska on ostanut niitä ja muisti että minäkin tykkäsin lukea niitä hyvin muistettu.