Joulupallot.jpg

Kulunut on tämäkin päivä pitkältä tuntuu ilta kun on niin pimeätä pitkään vaan sitähän minäkin olen valittanut jo monta viikkoa vaankyllä se joskus valkeneekin.

Tänään oli aika omalääkärille sehän on ihan tuossa vieressä ettei tarvitse ulkona kulkea pitkää matkaa, tilasin ajan kun on tuo vatsa alkanut taas reistailla ja ajattelin hänen kirjoittavan saman lääkityksen mikä oli viime vuonnakin vaan hän oli sitä mieltä että lääke on liian voimakas, no hänhän se lääkäri on  käski vaan tilata uuden ajan parin viikon päähän, Sanna tuli käymään ja kysyi saako hän sen tilata samalla kun tilaa toisellekin asukkaalle ja minä lupasin.

Kaija ja Jorma oli tuoneet ruokalasta minulle kalakeittoa ja hyvää se olikin nyt illalla söin loput, olivat tuoneet vissiin kukkakaupasta havupallon parvekkeelle ja laittaneet lyhtyynkin valot kauniit on nyt kun ulkona on ihan pimeätä.

Jouko soitti ja kertoi käyvänsä huomenna kauppareissulla luonani ja näytti olevan Jouniltakin sähköpostia mukavaa kun muistavat äitivanhaakin välillä.

Kävin kahvitilaisuudessakin ja jos oikein muistan Sanna kertoi että ensitiistaina mennään käymään Ylöjärvellä jonkun kaupan avajaisissa olikohan se lähtö 13,15 pitää vielä varmistaa huomenna kun tuo pää on niin hatara.