Pakkaspäivä on ollut tänäänkin ja myöskin aurinkoinen on erittäin kaunista ympäristössä kun aurinko kimaltaa ja huurteiset puut ja hanki hohtavat valkoisena ,on talvi.

Tänään palveluohjaaja oli järjestänyt retken Ylöjärvelle kauppakeskus Eloon, meitä lähtijöitä oli 11henkeä, tilataksi oli tilattu ja siihen mahtui 8 ihmistä ,minä menin sotetaksilla ja otin kaveriksini Sinikan ja palveluohjaajan autossa oli 1 henkilö, siis ei meitä kovin paljon ollut.

Paljonhan siellä oli erilaisia liikkeitä ja aika monessa oli alennusmyynti ja jotain pientä minäkin ostelin ja kävelimme aivan väsyksiin asti koska siellä on todella pitkät käytävät,sitten menimme kahville koko porukka ja siellä rupattelimme ja hetken kuluttua tilasimme kyydit ja palasimme kotiin.

Kävin tässä välillä puhelimessa henkilö joka soitti valittaa aina yksinäisyyttään ja sitä etteivät lapsenlapsetkaan pidä yhteyttä sitä en tiedä miksi näin on kun ajattelen itseäni kyllä me lapsenlasten kanssakin otamme yhteyttä molemmin puolin ja kyllä he käyvätkin aina tilaisuuden tullen vaan nuorilla on työssä käynti ja kotona lapset ja kotitehtävät mutta en minä voi valittaa ettei yhteyttä ole, kiitos lapsille kun muistavat mummia.