Kissa%20ja%20kukkaset.jpg

Näinhän ne ilmat vaihtelee eilen paistoi tänään sataa, Jaanan piti tulla pesemään ikkunoita mutta hän soitti ettei tule kun sataa ja kyllä minä sen ymmärrän kun on kysymys melko suurista ikkunoista ja satoi kuitenkin aika ravakasti.

Meidän oli tarkoitus Jorman kanssa mennä huomenna käymään siellä haudalla vaan jos kovin sataa eihän siitäkään mitään tule toivotaan ettei sada. Yritin lyhentää hiukan yksiä housuja vaan ensimmäisen langan sain neulansilmään vaan sitten tulikin stoppi en saanut millään alkoi vaan sormia särkemään.

Aamulla kävi kotiapu auttoi pesuissa ja pesi lattiat ja tulee taas viikon päästä ei sitä nuorempana tiedä että missä sitä apua tarvitsee kun vanhenee minulla on olkapäät hankalat kun on molemmat lähteneet sijoiltaan vuosia sitten kyllähän ne sairaalassa laitettiin paikoilleen vaan sitä jälkihoitoa vaille jäi.

Tänäänhän meillä oli se kahvihetki ja olin sielläkin näkee naapureita kun vähän näemme muuten ja ainahan se palveluohjaaja kertoo jotain tulevista suunnitelmista nyt puhuttiin siitä Rauman retkestä  on koko päivän kestävä retki ja minä en luvannut sinne lähteä kun joutuu istumaan monia tunteja joten se on aika raskas reissu ei ollut puhetta montako sinne on lähdössä se hinta määräytyy sen mukaan.