En ole ulkoillut tänäänkään, miniäni toi lehden ja kertoi että siellä on tosi kylmää näinhän minäkin mittarista pakkasasteet joita oli 15 vaan siihen lisäksi pienikin tuuli tekee jo kylmyyttä puolet lisää, näin puolustelin itseäni kun en ulkoillut roskat kävin viemässä.

Järjestelin vaatekaappiani kun se on aina sekaisin kenen lienee syy vaan nyt on taas kunnossa, hyllyt on niin korkealla jonne kurkottelin laatikoita ja en tiedä venäytinkö jalkaani kun oikea jalka on polven tienoilta niin kipeä laitoin siihen feldeeniä parikin kertaa toivottavasti asettuu.

Aamulla yritin tavoittaa Jouko poikaani vaan hän ei vastannut mutta soitti myöhemmin oli ollut juuri autolla ajamassa eikä siinä ole hyvä alkaa puhelimeen vastailla, se onkin ainoa puhelu tänään, eilen illalla soitteli eräs ent.työtoverini ja suunnittelimme taas tapaamista.

Katselin televisiosta syöksylaskua ja hirvittää jo katsellakin kun menevät niin kovaa vauhtia ja on mutkia molempiin suuntiin jos siinä kaatuu voi käydä huonostikin mutta he ovat taitavia.nämä viikonloput ovat hiukan pitkästyttäviä kun talossakaan ei ole mitään ohjelmaa ja ei kukaan tarkene lähteä kyläilemäänkään, no tulipahan taas valitettua, helpottikin.