Kukka.jpg

Valkoinen on vielä maa mutta luulen että on jo plussan puolella sää että vettä on tiedossa, luulin sen lumipeitteen valaisevan enemmänkin mutta luuloa se vaan oli kello ei ole vielä 16,00 ja pimeys on päällä pilvistä on ollutkin koko päivän.

Yritin saada esille joulukuvia vaan empä onnistunut minulla tämä kuvien siirto ei onnistu missään sivulla, en saanut keskustelupalstallekaan  vaan poikani sai.

Kaija ja Jorma tulivat puolenpäivän tienoilla ja laittoivat ruuan olikin tosi hyvää ja minäkin voin istua taas valmiiseen ruokapöytään vaikka olikin isän päivä ei mummojen joskus sattuu onni potkaisemaan minuakin.

Heidän lähdettyään istuin katselemaan televisiota kun alkoi kuulua puhetta aikani sitä ihmettelin ja tulin sitten koneen luo ja totesin että skypellä oli Jarno ja Urho Jarno oli saanut skypen kuntoon ja juttelimme siinä hetken aikaa olivat kaksin kotona Saara oli Espanjassa viipyy kolme viikkoa ja Elsa oli käymässä Helsingissä, ilmeisesti mummullaan.

Aikaisemmin  skypettelimme useinkin vaan sitten tuli mutka matkaan ja emme saaneet yhteyttä olis kyllä hienoa jos taas voisimme olla yhteydessä skypen kautta kun tapaamme niin harvoin kun he asuvat Bilnäsissä.