Keiju%20ja%20pelakuu-normal.jpg

Niin olemme jo heinäkuun puolessa välissä ja tuntuu että kesä alkoi vasta nyt mutta hyvä kun nytkin tänään on tosin ollut hiukan epävakaista mutta silti hiostavaa.

Kaija ja Jorma poikkesivat aamulla tuomassa lehden ja odottelin sitten Idan tuloa kun muistelin että olisimme sopineet että hän tulee kohta kymmenen jälkeen imuroimaan ja soitin ja hän tuli puolenpäivän tienoilla Jaana tuli hakemaan ja he jatkoivat matkaa mansikkamaalle en muista mikä oli paikan nimi ymmärsin että kaikki kolme tyttöä oli mukana en kyllä huomannut että olisi satanut että poiminta varmaan onnistui.

Meillä oli talossa kahvittelupäivä ja väkeä olikin melko reilusti ehkä siksi kun Sanna oli palannut lomalta hauska minustakin oli hänet tavata. Sovimme vieressäni istuvan rouvan kanssa että sen jälkeen lähdemme pienelle sauvalenkille .

Kun läksimme näytti hyvin uhkaavalta että alkaa sataa ja suunnittelimme pienemmän lenkin ettemme kastu ja hyvin se onnistuikin saimme kuitenkin liikuntaa ja raitista ilmaa.

Tänään tuli ilmoitus paketista joka oli lähetetty mestarisuutareilta ovat siis kengät jotka siellä tehtiin siellä kyllä luvattiin että tuodaan kotiin saakka vaan ei se niin ollutkaan, en lähtenyt hakemaan kun on kysymyksessä paketti pitää mennä rollaattorilla ja sillä ei pääse postin ovesta olen kerran sitä yrittänyt Jorma lupasi lähteä kanssani huomenna.

Olisin vaan ollut utelias kokeilemaan kuinka hyvät ovat jalkaan että voisinko lähteä niillä huomen illalla kun menemme Nokian kesäteatteriin sinne menokin jännittää kuinka onnistun sinne menemään ja istumaan montatuntia puupenkillä vaan sempä näkee sitten huomenna.