Perhonen.jpg

Sateinen päivä on ollut tänäänkin jossakin vaiheessa aamupäivällä ei satanut kun kävin kaupassa siinäpä ne reissut sitten onkin.

Meillä oli jäänyt varmaan ikkunan pesun yhteydessä joku lukitus laittamatta kun oli viileämpä aamu oli ikkunan väli huurussa, Jorma yritti niitä laitella vaan oli kovin hankalaa ja hän soitti kiinteistöfirmaan ja sieltä tuli mies joka laittoi ja ihmetteli että rakentaessa on jätetty niin huonolle mallille ja mennessään laitteli vielä oveakin ja sanoi että ne hommat kuuluu vuositarkastukseen.

Paistelin siinä kinkkupiirakan kun kutsuin keskiviikoksi entisiä naapureita  käymään ja aam ulla meinaan leipoa pullaa ja piimäkakun niillä sitä sitten jo pärjäileekin tämän viikon vaikka kävisi useampiakin vieraita.

Ehdin juuri koneelle kun siskoni Gööteborista skypetteli oli saanut silmäklinikalta kutsun väriaine kuvaukseen että samoja polkuja tallaa kuin minäkin vaikka onkin nuorempi, sanoin vaan että hyvä kun pääsee aikanaan tutkimuksiin ja hoitoihin ettei ehdi näkö kovin huonoksi mennä, monellahan sitä silmäsairauksia tulee vanhetessa.