Kissankello-normal.jpgSää ei ole ainakaan parantunut päin vastoin hyvin  kylmää ja sadetta tuulen säestämänä mutta sillehän ei mahda mitään.

Jorma kävi aamulla toi lehdet ja juttelimme monista asioista joita olemme suunnitelleet ja kyllä hän teki jotain hommia koneellakin.

Minäkin sitten puin päälleni oikein  topakasti ja läksin ja se oli tavallaan lenkkikin menin Poutun puiston halki kauppaan ja kun olin tehnyt ostokseni ja läksin kotiin vettä satoi ei kovin paljon mutta sen verran että kastuin vähän.

Söin tultuani ja lieneekö se kastuminen saanut sen aikaan että tunsin itseni kipeäksi ja paleli ja välillä oli hiki ja ihan täytyi mennä petille pitkälleen ja olinkin siinä pari tuntia vaan sitten kun jaksoin  nousin ja laitoin teetä että lämpenin ja kyllä se siitä on vähitellen olo tasoittunut katselin televisiosta Kyläsairaalaa ja se nyt ei ollut ehkä parasta lääkettä kun oli niin hankalia tapahtumia.

Ihan pistää miettimään tälläistäkö tämä kevät ja kesä nyt on kylmää ja sadetta että täytyy ottaa taas toppavaatteet esille että tarkenee.

Eija ja Jouko lähtevät huomenna etelään ja hyvä aika on lähteä on varmaan  ainakin lämpöisempää en muista menevätkö he Kyprokselle se nyt tuli kuitenkin mieleeni.

Toivoisin kyllä viikonlopuksi poutaa ja lämmintä auttaako toivomukseni se nähdään pian.