Mummon%20kissa-normal.jpg

Koska vuoden aika vaihtui aloitti mummu sukankudonnan ja se on varmaan tarpeen tässä vaiheessa, ei olisi eilen uskonut että tänään voi olla näin syksyinen sää vaikka kyllähän sen ymmärsi ettei kesä voi jatkua enää kauan.

Ulkona en ole käynytkään vaan ikkunasta olen nähnyt sateen ja tuulen ja mittarissa on 5 plus astetta, olen tyytyväinen kun käytin eilisen kesäisen ilman ulkoilemalla kerrankin käytin aikani oikein, nyt on Onnan sateen varjokin ollut tarpeen.

Jorma kävi aamulla ja suunnittelimme käyntiä mieheni haudalla laittamassa talvikuntoon ja veljeksetkin soittelivat keskenään vaan haudanhoito on seurakunnalla ja siellä kesäkukkaset poistetaan viikolla 40 joten sinne menolla ei ole kiirettä on vaan ikävä laitella siellä jos on vesi tai räntäsade ja kylmä.

Olen laitellut pois kesävaatteita joita jätin aikaisemmin ja olen vielä käyttänytkin mutta luulen että niiden käyttö loppui vähäksi aikaa ja alkaa lämpöisempien vaatteitten aika ja sadevaatteetkin on otettava esille.

Tuntuu ikävältä kun alkaa syksyn pimeys ja loskaisuus vaan sekin on joka syksyinen riesa ja siihen tottuukin kun on pakko tämä vaihdos oli vaan niin nopea ja rankka kesästä syksyyn yhdessä yössä.