Saa nähdä onnistuuko blogin kirjoitus kun aukaisin koneen se yllättäen sammui vaan aukesi taas hetken kuluttua jotain hämärää on tekeillään lähetin viestiä Suomi24 kun en ole päässyt kirjautumaan, mahtoiko suuttua siitä katsokaamme.

Kävin aamulla tuolijumpassa vaikka melkein kaikki liikkeet olivat minulle sopimattomia joten tunsin itseni hyvin turhautuneeksi lieneekö parempi että teen liikkeet kotona aikaisemmin saatujen ohjeitten mukaan yksin tahtoo vaan jäädä tekemättä.

lähtiessäni jumpalle jätin postiin laitettavan kortin eteisen pöydälle jos lehden tuoja olis vienyt sen postiin vaan niin ei ollut käynyt ja läksin sitten kaupalle että vien sen samalla ja niin teinkin ostin sitten samalla ruokatavaroita ja tullessa kori putosikin rollaattorista tielle joka oli melko kurainen ja kassi sisälsi myös kananmunakotelon jossa oli 10 munaa, oli hankalaa saada koria takaisin kun oli niin paljon painoa harmittikin kun tiesin että ainakin osa munista meni varmaan rikki.

Kotiin tultuani kun purin tavaroita olin ihmeissäni kun rikkonaisia munia oli vaan kaksi onni onnettomuudessa pitää keksiä mitä niistä tekee se on sitten huomisen huoli.

Menin sitten seurustelutilaan kun usein keskiviikkona siellä on porukkaa nyt siellä oli vaan kaksi ja sairaudesta oli keskustelu meneillään olin siellä tunnin verran ja tulin asuntooni,emme siellä naapureitten kanssa vielä saaneet päätettyä puhummeko kodista, asunnosta vai kämpästä minä pyysin viimeisen nimen poistamista.