Tytt%C3%B6%20ja%20perhonen-normal.jpgNyt kerron tämän ongelmani ensimmä'iseksi koska se on mielessäni päällimmäisenä, joskus vajaa tunti sitten kuului yläpuolellani olevasta asunnosta (näin oletin)kova kolaus ja perässä pienempiä ääniä ja hiljeni sitten kokonaan siis entiedä tapahtuiko esim.putoamista tai kaatumista vai kuvittelinko vaan, en saanut rauhaa soitin firmaan joka päivystää ympäri vuorokauden ja kerroin sieltä mieshenkilö sanoi ettei heillä ole oikeutta mennä kenenkään asuntoon kun ainoastaan silloin jos jotain on tapahtunut ja sitähän minä en tiedä, siis asia jäi siihen mutta olen kuitenkin tehnyt sen mitä olen voinut, kyllähän täällä hakkaamista ja kolinoita kuuluu kun ihmisiä vieläkin muuttaa tänne mutta tämä oli mielestäni erilaista.

Sää on nyt iltapuoleen ollut pilvinen mutta silti lämmin ja tein iltapäivällä tunnin lenkin kuljeskelin varjoisia polkuja ettei ollut niin kuuma ja poluilla ei ole autojen kaasujakaan joten ilma on puhtaampaa. Paljon on ollut pihassakin keinuilla ihmisiä istuskelemassa.

Tänään palveluohjaaja kävi ensi kerran minulla lääkkeet apteekista ja toi laskutetaan kerran kuukaudessa mielestäni se on hyvää palvelua.

Kovin on ollut tänään hiljaista Kaija toi aamulla lehdet lenkille mennessään ja Sanna toi lääkkeet siinä vierailijat mutta eihän sitä joka päivä käykään kovin monta joskus ei ketään ja joskus useampia näin se menee varmaan meillä monellakin.

Eilen illalla soitteli eräs edellisen asuintalon naapuri ja kertoi sieltä keinuväeltä terveisiä kun oli tullut puheeksi kuinka täällä jakselen ja hän otti selvää, kiva kun muistavat vielä.

Olen nyt sen verran hämmentynyt kolinoista etten osaa oikein mitään kirjoittaakaan kun ajattelen jos jollakin on joku hätä enkä voi auttaa toivottavasti ei ole.