Tänään kävi Ida siivoilemassa, soittelimme aamulla ja sovimme näin tänään hänellä oli aikaa kun ei ole koulupäivä, joimme sitten teetä ja otimme voileipää sen kanssa kun hänkin meni täältä suoraan katsomaan siskonsa jalkapallo-ottelua isä tuli hakemaan.

Aamulla paistoin kinkkupiirakan laitan pakkaseen että on mistä ottaa kun sattuu tulemaan joku sen ystävä. Huomiseksi onkin ruoka valmiina kun Jorma ja Kaija on luvannut tulla syömään, ainoastaan perunat keittelen huomenna.

Tuulinen sää on tänäänkin ja aamulla oli maa valkoisena niin oli kyllä ennustettukin on kyllä plussan puolella että pian se siitä sulaa, aika merkilliset säät on olleet tänätalvena saa nähdä minkälainen on kevät ja kesä.

Kokeilin osaanko mennä sivulle jossa on Jounin laittama pönttö lintuja varten, kyllä löysin sivulle vaan eihän siellä vielä mitään näy vaan olis tosi kiva jos onnistuisi ja sieltä voisi seurata lintujen elämää on sekin ihmeellistä että sellaisia vempeitäkin on ja niitä voidaan laittaa määrättyyn järjestykseen pönttöön katselua varten täytyy siinä olla ajatuselimet kunnossa, onnistumista sinulle poikani.