Tämä päivä on ollut melkoisen kiusallinen puhelimen ja induktiosilmukan toimimattomuuden vuoksi, parturissakin kun kävin silmukka surisi vähän väliä vaikka puhelua ei ollut tulossa samaa se on tehnyt nyt illallakin syytä en tiedä.

Tänään oli fysioterapeutin juttusilla käynti ja koska läksin sieltä suoraan parturiin paperit jäivät palveluohjaajalle, en ehtinyt kahvikekkereihinkään olisin mielelläni mennyt kun sinne tuli Hervannasta vieraita samanlaisesta talosta kuin tämäkin on siis Kotosalla asunnot.

Jorma kävi päivällä ja kävimme hakemassa varastosta kaksi välikausitakkia koska on ollut jo muutamia keväisempiä päiviä voihan se olla liian aikaista kun on kuulemma ennustettu viikonlopuksi lumisateita, minä en liioin ennustuksiin usko sen näkee sitten ikkunasta sataako vai paistaa ja tänään paistoi.

Tänään en  jaksanut lähteä lenkillekään kun en viime yönä saanut juuri nukuttua nyt ei auta istumaan ruveta kun heti menee silmät kiinni ja kun yrittää pysytellä hereillä se on tosi hankalaa, tä'hän kaikkeen voi olla syynä sekin kun jännitän huomista Silmäklikalla käyntiä.