Talvinen%20kirkko.jpg

Tämä päivä on ollut hyvin pitkä ja vaikeakin tai olen sen kokenut sellaiseksi,aamulla nousin ylös hyvin varhain jalkojeni takia oli kyllä edessä pyykkipäivä ja tiskit oli koneessa tiskaamatta mutta odottelin että aika kuluisi ja uskaltaisin laittaa koneita pyörimään ilman että naapurit häiriintyy.

Kyllähän se aika kuluikin joskin hitaasti, keitin itselleni puuroa ja söin ja jaoin ensiviikon lääkkeet koska se kuuluu tiistain  ohjelmistoon, kun tiskikone oli valm is ja otin astioita koneesta huomasin että koneen pohjalla olikin jäänyt vettä ja tutkistelin ohjekirjasta mikä mahtaa olla vikana enkä löytänyt.

Onneksi tuli Kaija tuomaan lehtiä ja rohkeampana alkoi ottamaan selvää asiasta ja saikin helpotti siitä asiasta ja hän jatkoi matkaansa lenkille.

Soi puhelin ja Jouni kertoi että Juhon pojat olivat vatsataudissa minä pelästyin että mahtoiko tulla jostain tekemästäni ruuasta eilen illalla,Jouni kyllä vakuutti että olishan se tullut silloin minullekin mutta minulla on vaan nämä omat tautini.

Minulla oli tilattuna parturi klo 14.00 kun läksin hämmästyin kun siellä kävi melkoinen tuuli ei siellä kovin pakkasta ollut ja matka parturiin ei ole pitkä.

Kyllähän siinä meni aikaa kun hän pesi oikein hyvin ja föönaili vaikka se onkin melko olematon vaan kyllä hän saa sen sieväksi taitavilla keinoillaan ja se leikkaushan siinä nytkin oli se pääasia.

Pimeäkin oli jo tullut kun läksin tulemaan asuntoani kohti ja onneksi pääsinkin vielä ruokalan ovesta sisälle siitä on niin suora matka hissille,tapasin siellä Sannankin joka oli hakenut lääkkeeni ja sain ne samalla mukaani .

Huomenna on aika omalääkärille toivon niin että saisin jotain lääkettä noihin jalkavaivoihini kun ihan menee elämän halu kun pitää nousta niin aikaisin niiden takia, voinhan ainakin yrittää.