Kukka.jpg

Taas onni potkaisi ja sain istua valmiiseen ruokapöytään, minulla on ruokahalu ollut lähiaikoina melko huono mutta toisen laittamaruoka maistuu paremmin.

Jaana pistäytyi aamulla ja lainasi telinettä johon ripustaa havupalloja ym.kun oli menossa myymään niitä johonkin vanhaan tehtaaseen jos nyt yhtään oikein muistan, Nokian kirkossa on alkanut konsertti 15,00 ja sinne hän pyysi minuakin vaan en arvannut lähteä.

Olin sen verran ulkona kun pukkiparaati lähti tuosta mäen päältä kohti Pirkkalaistoria Maununkatua pitkin poliisiauto ajoi edellä oli pikkutonttuja ja joulupukkeja ja valkoisissa vaatteissa kulkeviakin ja katsojiakin oli molemmin puolin katua vaikka pimeätä silloin jo oli vaikka kello oli 16,00,olimme erään naapurin kanssa vähän aikaa ja tulimme pois, jotain musiikkiakin kuului.

Minulla on huomenna aika omalääkärille iltapäivällä saa nähdä mitä sanoo kun lopetin sen lääkkeen jonka ensiavussa oleva lääkäri kirjoitti kun sain niin kovat jalkakrampit enhän minä tiedä oliko se syynä mutta luulen kuitenkin. Tänään on ollutkin ihan hyvä olo toivottavasti jatkuu.