Kuvan siirto ei kyllä onnistunut nytkään monista yrityksistä huolimatta, no hyvä jos kirjoittaminen onnistuu.

Melko epävakainen on sää ollut tänäänkin, aamulla kävin kaupassa pienen sateen ollessa uhkana, Saunalahdelta soitettiin ja nuorimies jutteli niin vikkelästi etten oikein päässyt jyvälle mistä on kysymys kunnes hoksasin että minullehan ollaan tarjoamassa sellaista tablettia joka on kuten pieni tietokone, koetin selittää etten osaa sellaista käyttää enkä tarvitse luulin että asia oli sillä selvä vaan kun ei ollutkaan alkoi tulla puhelimeen viestejä paketin lähettämisestä ja postista noutamisesta ja myöhemmin oli tullut sähköpostiin myös viesti, sinne vastasin että perun tämän lähetyksen tulon en tiedä kuinka kävi.

Olen ollut ihan sekaisin  sen homman kanssa ja myös kun en onnistu siirtämään kuvaa blogille, läksin välillä kävelemäänkin jos pää hiukan selviäisi.

Ida soitti hän on huomenna tulossa imuroimaan koulun päättäjäisten jälkeen, myös Jouni soitti olivat liikkeessä jossa oli punainen päivänvarjo ja kysyi käykö se no samahan sen värin nyt on kunhan on varjo ja on siinä ongelmaa sen virittämisessäkin.

On koti niin outo kun vietiin se sohva eilen on niin kolkon oloista ja kissakin välillä naukuu olen huomannut että valoilla on siihen oma osuutensa, kun avasin kaihtimet alkoi naukua.

Minulla on koko alkuviikko menoja mestarisuutareille ja erikoislääkärille tarkoitti ortopediä ei tässä oikein tiedän kuinka nämä menot onnistuu toivottavasti hyvin.