Kisu%20kukkineen.jpg

Saimpas viimein kissan kiinni ja Blogille kukkineen ja kaikkineen , sää on ollut melko hyvä sanoisin aamulla paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta ja läksin ensi kerran ulkoilemaan ennen yhdeksää kun palkäsin sateen tuloa.

Jaana kävi aamulla ja toi kipollisen punaisiaviinimarjoja joita oli poiminut pensaasta kotoaan hän imuroikin vaikka olikin sunnuntai mutta ei kai se ole luvatonta sekään kun on muutoin kiireinen  ihminen .

Jorma kävi myös ja olivat Kaijan kanssa lähdössä Tottijärvelle kyläilemään ja Ville oli luvannut viedä ja hakeakin ne menevät jotka pääsevät ja kävinhän minäkin syntymäpäivillä eilen ja mukavat synttärit olivatkin.

Toisen kerran kävin ulkoilemassa iltapäivällä ja silloin meninkin hiukan pidemmän version melkein tunti siinä kului aikaa vaan onhan sitä meillä.Sitten innostuin lukemaan kirjaa joita sain Eijalta lainaksi juutuin siihen enkä  oikein pystynyt lopettamaan kunnes Pirkko soitti nyt yritän pysytellä erossa kirjasta tämän illan ja katson televisiota vaikka sieltä tuleekin humpuukia.