P%C3%A4iv%C3%A4nkakkaroita-normal.jpg

Luulin jo aamulla että tautini on ohi mutta ei se ihan niin ollutkaan, kävin kyllä kaupassa ja apteekissa ja jaksoin reissun hyvin apteekista hain yskänlääkettä ja yskä alkaa ollakin mutta on hyvä kun on lääkettäkin.

Jouni soitti aamupäivällä hyvä oli reissu ollut vaikka sää ei suosinutkaan Hankoon menevät Annen kanssa en muista päivää koska lähtevät vaan silloinhan sitä pitää matkustaa kun pääsee on mitä muistella jälkeenpäin minä en tosin paljon muistele vaikka olen minäkin päässyt aikoinaan matkustelemaan.

Tänään on ollut kyllä lämpöisempää ja välillä on aurinkokin näyttä'ytynyt että herättää toiveita kesästä, eilen lupasin etten puhu säästä mutta tämän halusin kertoa.

Jouko soitti illalla ja tyytyväinen hänkin oli matkaan, kertoi että Jarno tulee ensiviikolla lasten kanssa jos paranen siihen mennessä voin mennä käymään Pinsiössä.

Jaana kävi nyt illalla vei matot ulos ja pyyhki lattiat keittelin vettä ja joimme Jaana teetä ja minä lääkettä joka maistuu jo tosi pahalta vaan pitää vaan juoda jos auttaisi, katselin parvekekukkasia ja kyllä pelakuistakin alkaa lehdetkin jo kellastua ja kuolleita kukkia rapsin pois ison kasan, jos jaksan lauantai aamuna Jaana tulee hakemaan ja käymme jos löytyisi vielä jotain kukkia parvekelaatikoihin täytteeksi hän taisi tietääkin jo paikan.