Vaaleanpunaiset-normal.jpgOn ollut hiukan pitkästyttävä päivä soittelimme illalla pojantyttäreni kanssa ja ymmärsin tai kuulin väärin ajan koska he tulevat lasten kanssa enkä ole lähtenyt kauppaan enkä lenkille kun en ollut varma koska he tulevat, nyt soittelimme ja he tulevat 17-18 välillä.

Aamulla paistelin lihapullia ja Kaija ja Jorma kävivät ja toivat kaupasta tavarat joita tarvitsin tänään ja aamullakin ja onhan kaupat auki vielä huomenna.

Aikaa ole koettanut kuluttaa kaikkea pientä askaretta tehden ja sitten jo keitin itselleni kahvit kun alkoi nukuttaa vaan kyllähän se tästä nyt jo menee loppuilta.

Ei siellä ole kyllä ulkoilu sääkään satelee välillä ja kylmä tuulikin on joten siinä mielessä ei tullut mitään vahinkoa vaikka olinkin sisällä koko päivän ja niin olin eilenkin.

Tuntuu niin tosi typerältä kun on näin kurjat ilmat ja pitäisi olla kevät kauneimmillaan, on mukavaa kun Eija ja Jouko pääsevät lähtemään etelään on siellä ainakin lämpöisempää.

Soitin Jounille ja pyysin jos he voisivat tulla sunnuntaina Annen kanssa syömään Kaija ja Jormakin tulevat ja pääasiassa valmistavat ateriankin en tarvitse olla yksin jos on ilmakin näin huono on mukavampi olla yhdessä sisäilmaihmisenä.