Pieni%20kisu.jpg

Näin joudun blogiani jatkamaan ilman kuvaa koska kuvia en pysty liittämään ja se on mielestäni oleellinen osa blogia.tänäänkin on ollut hyvin kesäinen aurinkoinen sää lämmin ja tuuleton vaikka aamulla mittari osoitti 14 +astetta joten yöllä on ollut melkoisen kylmää ainakin alavilla paikoilla.

Kimppakävelylle en mennyt  kun tiesin nuorimman siskoni tulevan tyttärineen käymään varustelin hiukan tarjoamisia, He tulivat  puolenpäivän tienoilla ja mukana olivat myös Tiinan kissan pojat toisen nimi oli  Tatu Jörgen ja toisen Kerkko Yrjänä hyvin kauniita ja hyvin käyttäytyviä kissoja myöskin hyvin uteliaita tutkivat kaikki paikat tarkkaan ja  Kerkko Yrjänä ihastui kylpyhuoneeseen halusi olla vaan siellä.

Jorma ja Kaijakin tulivat tutustumaan vieraisiin kyllä he Pirkon ja Tiinan tunsivat mutta eivät pikkukissoja,vieraat toivat tullessaan tosi hyvää marjapiirakkaa ja Pirkko lupasi antaa reseptinkin vaan sen unohdimme kun oli niin paljon puhumista ja aikaa vähän mutta oli oikein mukava että ehtivät käydä.

Heidän lähdettyään ehdin vielä pelaamaan mölkkyä ,paljon siellä oli väkeä vaan ei kovin monta peliin osallistujaa onhan se ihan hauskaa ajanvietettä. Pirkko soitti kun oli päässyt kotiinsa ja matka oli mennyt hyvin muuten kissat olivat vaan kyllästyneet häkissä oloon ja työntäneet oven lokosista vuorotellen käpäliään ja häntiään.  Tultuani sisälle lueskelin parvekkeella nyt on ollut kiva siellä olla kun on ollut lämmintä ja valoisaa.